Ervaringsverhalen

Lachende man met bril op en een blauwe trui aan staat voor een blauwe achtergrond met de armen over elkaar.

Op deze pagina kan je de ervaringsverhalen lezen van enkele van onze oud-cliënten. We zijn trots dat zij hun verhaal open en eerlijk met je durven te delen. Hun kwetsbaarheid hebben ze omgezet in kracht. Dit is de reden waarom wij als team 's ochtends ons bed uitkomen. We hopen dat deze ervaringen je inspireren wanneer je ook met verslaving te maken hebt. Verslaving discrimineert niet en niemand kiest er bewust voor om verslaafd te raken. Je bent wel verantwoordelijk voor jouw herstel. Wil jij jouw ervaring met ons delen? Wacht dan niet en neem contact met ons op. Connection SGGZ is er voor jou. 

Herkenbaar?

Misschien herken jij jezelf in onderstaande verhalen. Weet dat ook deze oud-cliënten op het punt zijn geweest waar jij nu bent. Zij hebben de hulpvraag gesteld en zijn nu duurzaam in herstel. Toegeven dat je het niet alleen kan oplossen, vraagt moed. Hier hebben wij veel respect voor. De eerste stap kan alleen jij zetten. Met alle volgende stappen helpt ons team je graag. Bel: 040 3035023 en deel je verhaal.

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg?

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Privé betalen ook mogelijk
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland en Zuid-Afrika
Rob

Herstelverhaal Rob

Mijn naam is Rob en ik ben verslaafd. 

In de jaren voorafgaand aan mijn behandeling op Landgoed Kortenbos van Connection SGGZ gebruikte ik dagelijkse drugs, meestal stiekem. Ik dacht dat ik nog controle had over de situatie, maar iedere dag werd mijn leven een grotere puinhoop.

Bart

Herstelverhaal Bart

Mijn naam is Bart Roos, ik ben 30 jaar oud en ben geboren in Brunssum als de tweede zoon van Monique Roos en Piet Hein Roos. Mijn jeugd bij mijn ouders was prachtig. Ik groeide op boven de zaak van mijn ouders en ging naar school in de buurt.

Edwin

Herstelverhaal Edwin

Mijn naam is Edwin, ik ben 54 jaar en ik ben verslaafd.

Ik ben opgegroeid in een gezin met vader, moeder, 2 zussen en 1 broer. Ik ben de jongste van het gezin.  Op de lagere school had ik best veel vrienden en vriendinnen, maar ik stotterde heel erg en kreeg hier steeds meer last van en voelde me anders dan anderen.

Linda

Herstelverhaal van Linda

Mijn naam is Linda en ik ben verslaafd. 

Ik ben opgegroeid in een gezin met een vader, moeder en broer. Ik kon goed leren en had veel vriendjes en vriendinnetjes. Echter had ik wel een spraakgebrek. Dit gaf mij altijd het gevoel dat ik anders was en harder mijn best moest doen dan anderen.

Foto van het herstelverhaal van Wesley die in een behandelkamer zit in de afkickkliniek Kortenbos SGGZ Connection.

Herstelverhaal van Wesley

Ik ben geboren op 19 mei 1991 in het ziekenhuis van Zevenaar, 2 jaar later kwam er een zusje bij en heb ik in de eerste jaren een onbezorgde jeugd gehad. Dit veranderde op de basisschool waar ik al snel het gevoel had dat ik anders was, ik was wat forser en dat werkte in mijn nadeel.

Heb je hulp nodig? Vul dan het contactformulier in: