Kwaliteit

Vier houten blokjes op een lichte tafel met daarop een keurmerk-afbeelding.

Kwaliteit en vertrouwen zijn de basis van onze werkwijze. En vanaf het eerste contact sta jij hierin voor ons centraal. Onze ondersteuning is er vanaf dit eerste moment op gericht om jou een veilige ervaring en vertrouwd gevoel te geven. Zo kan jij in alle rust werken aan jouw duurzame herstel. In onze op maat gemaakte behandeling biedt ons team van professionals en ervaringsdeskundigen jou de specialistische zorg die jij nodig hebt. De kwaliteit hiervan hebben we vastgelegd in een statuut, waarin je meer informatie kan vinden over ons zorgaanbod, beroepsrichtlijnen, omgang met gegevens en meer. Zo zijn we bij Connection SGGZ continu bezig met borging van de kwaliteit voor jou!

Certificaten en keurmerken

Wij zijn als erkende kwaliteitszorginstelling in het bezit van onderstaande officiële documenten: 

Natuurlijk behandelen wij jouw informatie persoonlijk en waarborgen wij jouw privacy te allen tijde. Onze behandelingen worden vergoed door je zorgverzekeraar. Heb jij hier vragen over? Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag de antwoorden die je nu nodig hebt.

Onze klanttevredenheid

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn over hun behandeling. Om dit te waarborgen doen we mee aan klanttevredenheidsonderzoeken en laten we ons regelmatig onderzoeken door geaccrediteerde instanties. Onze klanttevredenheid met reviews kan je lezen op ZorgkaartNederland en in onze CQI. Daarnaast delen cliënten hun persoonlijke herstelverhaal op onze pagina ervaringsverhalen. Laat je hierdoor inspireren!

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg?

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Privé betalen ook mogelijk
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland en Zuid-Afrika

Ik wil hulp

Heb je hulp nodig?

Wij begrijpen dat je over een hoge drempel heen moet stappen om onze hulp te vragen. Hier hebben wij veel respect voor. Uit ervaring weten we dat er een last van je schouders af kan vallen na het zetten van deze eerste stap. Je hoeft het vanaf nu niet meer alleen te doen. Wacht daarom niet en vul onderstaand formulier in als je hulp wilt bij verslaving. Een van onze gespecialiseerde medewerkers neemt snel contact met je op!

Contactformulier