Intakegesprek

Intakegesprek vindt plaats aan tafel tussen twee personen met vellen papier voor zich.

Het behandeltraject bij Connection SGGZ begint met een uitgebreide intakefase op het hoofdkantoor in Eindhoven. Tijdens het intakegesprek maken we kennis met jou en wordt de hulpvraag en problematiek in kaart gebracht. Aansluitend geven wij een passend advies.

Uitgebreide kennismaking

Om de kwaliteit te bevorderen is de intakefase onderverdeeld in twee gesprekken die aansluitend op dezelfde dag zullen plaatsvinden. Het eerste gesprek zal gedaan worden door een psycholoog. Aansluitend zal er een gesprek plaatsvinden met een psychiater zodat wij het juiste advies voor behandeling kunnen geven.

Behandeladvies op maat

Omdat ieder mens anders is en geen verslaving hetzelfde zullen wij een behandeladvies geven die aansluit op jouw behoeftes. Samen met jou kijken we wat het beste voor jou is. Dit kan een ambulant traject op onze locaties in Eindhoven zijn. Ook kan het zijn dat wij een 7 weekse klinische behandeling in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika aanbevelen, of dat een klinisch behandeling in de inspirerende kliniek in Meerlo beter bij je past. Je kunt altijd zelf kiezen of je door ons geholpen wilt worden. Een behandeling op maat, waarbij jij centraal staat is namelijk ons belangrijkste uitgangspunt.

Geen lange wachttijden

Omdat wij geen lange wachttijden hebben kun je bij ons snel terecht voor een intakegesprek. Als jij klaar bent voor een nieuw leven neem dan vandaag contact met ons op om je aan te melden voor een intakegesprek.

Twijfel je?

Wij zijn meer dan bereid om jouw vragen te beantwoorden en dan kunnen we meer vertellen over onze mogelijkheden en werkwijze. Wij begrijpen dat het moeilijk is om de eerste stap te zetten en om toe te geven dat het niet meer lukt om te stoppen. Wij weten dat er juist kracht en moed voor nodig is om je verslaving bespreekbaar te maken en die eerste stap te zetten!

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg?

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Privé betalen ook mogelijk
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Familiebijeenkomst
  • In Nederland en Zuid-Afrika

"Ik twijfelde enorm! Was ik wel echt verslaafd? Eigenlijk wilde ik het toch weer zelf proberen, maar het ging gewoon niet meer. Ik ben blij dat ik uiteindelijk toch gebeld heb. Gelukkig kon ik snel terecht voor een intake."

Ik wil advies

"Wij zijn er ook voor vragen en advies. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op."

Contactformulier