Afkickkliniek Zuid-Afrika

Buitenaanzicht van de afkickkliniek in Zuid-Afrika omringd door planten en bomen.

 • Grote groene tuin met in het midden een rechthoekig zwembad en uitzicht op zee.
 • Vergaderruimte met lange houten tafel met daaraan blauwe stoelen en uitzicht via verschillende ramen op een groene omgeving en de zee.
 • Tuin met ligbedden in het gras naast een zwembad, met op de achtergrond een villa, bergen en strak blauwe lucht.
 • Slaapkamer met daarin twee enkele bedden en twee fauteuils in crèmekleur en een kroonluchter.
 • Tuin met ligbedden op het gras aan weerskanten van het zwembad, met op de achtergrond een villa, bergen en een strak blauwe lucht.
 • Behandelkamer met bruine leren stoelen in een kringopstelling rondom een beige vloerkleed.
 • Wanneer tijdens de intake blijkt dat een klinische behandeling het best passende traject is, dan bieden we deze mogelijkheid in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika. De verslavingskliniek is gelegen op een inspirerende locatie waar je je volledig kan focussen op je behandeling. Met uitzicht op de bergen van Zuid-Afrika is dit de perfecte plek om op een gezonde manier weer zin in het leven te krijgen.

  Het team van de kliniek in Zuid-Afrika

  In onze afkickkliniek in Zuid-Afrika staat een gepassioneerd multidisciplinair team voor je klaar om je persoonlijke zorg te bieden. Onze Nederlandse en Zuid-Afrikaanse specialisten hebben veel ervaring met verslaving en begrijpen als geen ander wat je nodig hebt. Het team bestaat onder andere uit artsen, een psychiater, een GZ-psycholoog, meerdere psychologen, verpleegkundigen, coaches en ervaringsdeskundigen.

  Behandeling afkickkliniek Zuid-Afrika

  Een kliniekopname in Zuid-Afrika duurt gemiddeld 7 weken. Je volgt een intensief behandeltraject bestaande uit groeps- en individuele therapie. We behandelen hier volgens bewezen effectieve methodes en besteden naast het aanpakken van de verslaving ook veel aandacht aan de onderliggende problematiek. Bovendien weten we bij Connection SGGZ dat bij terugkomst uit Zuid-Afrika een passend nazorgtraject noodzakelijk is. We staan daarom voor je klaar zodat we de behandeling in Nederland kunnen voortzetten om aansluitend re-integratie mogelijk te maken. 

  Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg?

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Privé betalen ook mogelijk
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Familiebijeenkomst
  • In Nederland en Zuid-Afrika

  Bel ons, wij helpen

  Ontspanning in onze verslavingskliniek

  De behandeling in onze verslavingskliniek in Zuid-Afrika is erg intensief en kan confronterend zijn. Daarom is er naast de therapiesessies ook ruimte voor ontspanning. Buiten de therapietijd kun je gebruikmaken van het zwembad en de sportschool of geniet je van het prachtige uitzicht op de bergen.

  Kliniek Zuid-Afrika kosten

  Vraag je je af wat de kosten voor behandeling in Zuid-Afrika zijn? Omdat we een erkende GGZ-instelling zijn en beschikken over een WTZa-vergunning, worden al onze behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar. We vinden dat iedereen recht heeft op specialistische en persoonlijk zorg en daarom vragen we geen eigen bijdrage voor de behandeling. Dit betekent dat voor een behandeling in de kliniek in Zuid-Afrika enkel de ticketkosten en een zelfstandige eigen bijdrage van €1500,- gericht op comfort voor eigen rekening zijn.

  Sfeerimpressie van onze afkickkliniek in Zuid-Afrika

  Ik wil naar de kliniek

  Wil je hulp of heb je een vraag? Vul dit contactformulier in:

  Veelgestelde vragen over de afkickkliniek in Zuid-Afrika:

  Wat kost afkicken in Zuid-Afrika?
  Hoe lang duurt een behandeling in Zuid-Afrika?
  Waarom afkicken in Zuid-Afrika?
  Wat kun je verwachten in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika?
  Ben je klaar voor een nieuwe start?