Homepage

Kosten en vergoedingen

Twijfelende man staat voor een wegopsplitsing met een rode pijl naar links en een blauwe pijl naar rechts.

Erkende GGZ-instelling

Connection SGGZ is een erkende GGZ-instelling in Nederland en omdat wij voldoen aan alle eisen in Wet Toetreding Zorgaanbieders (WTZa) zijn wij als zorginstelling toegelaten door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Geen eigen bijdrage voor behandeling

Wij vinden dat iedereen die gemotiveerd is recht heeft op gespecialiseerde en persoonlijke zorg en daarom vragen wij geen eigen bijdrage voor de behandeling. Het enige wat wij vragen van onze cliënten is de bereidwilligheid om de verslaving aan te pakken met een volledige inzet.

Landgoed Kortenbos

Je betaalt een zelfstandige bijdrage van €2750,- voor niet-zorggerelateerde kosten gericht op comfort.

Kliniek Zuid-Afrika

Je betaalt een zelfstandige bijdrage van €1500,- voor niet-zorggerelateerde kosten gericht op comfort. Wanneer je bij ons in Zuid-Afrika in behandeling gaat zijn de ticketkosten voor eigen rekening. Wij zullen zorgdragen voor het boeken van het juiste ticket. Dit wordt tijdens de intakeprocedure uitgebreid besproken.

Zakgeld

Voor een klinische behandeling vragen wij onze cliënten rekening te houden met een geldbedrag aan zakgeld. Van dit geld kunnen bijvoorbeeld persoonlijke spullen en verzorgingsproducten gekocht worden in de kliniek. Wij adviseren een minimumbedrag van €50,- per week, meer of minder is altijd bespreekbaar.

Medische kosten

Tijdens onze klinische behandelingen in het buitenland kan het zo zijn dat er medische kosten gemaakt worden die buiten onze behandeling vallen. Daarvoor adviseren we je een reisverzekering af te sluiten.

AGB-Code

Connection SGGZ is als toegelaten zorginstelling opgenomen in het register van het Algemene Gegevens Beheer Zorgverleners (AGB). Onze AGB-code is 22-221058.

Door deze toelating zijn wij herkenbaar voor alle Nederlandse zorgverzekeraars als erkende zorginstelling.

Heb je hulp nodig?

Aarzel dan niet en vul onderstaand formulier in. Een van onze gespecialiseerde medewerkers neemt snel contact met je op!

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg?

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Privé betalen ook mogelijk
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland en Zuid-Afrika

Heb je hulp nodig?

Contactformulier