Hulp bij gokverslaving

Silhouette van een man die gordijnen aan weerszijde opendoet, met de zon als tegenlicht.

Gokken is voor de sommige een leuke bezigheid, maar leidt voor de ander tot problematisch gedrag dat zijn of haar leven volledig overneemt. Wanneer je te maken hebt met een gokverslaving, kan dit zorgen voor problemen op het gebied van je financiën, relaties en mentale gezondheid. Heb jij een gokprobleem en wil je hulp bij gokverslaving? Neem dan contact op met ons team van professionals en ervaringsdeskundigen. Zij helpen je graag. 

Wanneer je de controle bent verloren

Een gokverslaving sluipt vaak ongevraagd en langzaam je leven in. In eerste instantie is het allemaal heel onschuldig en ervaar je geen problemen. Maar wat als het je niet meer lukt om te stoppen? Wanneer je compleet geobsedeerd bent door online gokken en dagelijks de hierbij horende, heftige gevolgen ervaart. Ben jij een echte gokker? Denk je continu aan het volgende spel? Zo kan er een vicieuze cirkel ontstaan die verslaving heet. Met de professionele hulp bij gokverslaving van Connection SGGZ kan jij deze neerwaartse spiraal doorbreken.

Onze professionele hulp bij gokverslaving is altijd maatwerk

Tijdens onze professionele behandeling sta jij centraal. Iedere persoon is anders en daarom bieden wij maatwerk aan. In een intake bespreken we samen je situatie en kijken we naar biologische, psychologische en sociale factoren die invloed hebben op je gokgedrag. Zo kun je te maken hebben met onderliggende problematiek die ten grondslag kan liggen aan je verslaving. Ook kunnen coke, alcohol en cannabis invloed hebben op de reden en manier waarom je gokt. Na de intake start je met je op maat gemaakte behandelplan. Dit passen we aan als het nodig is voor jou en we laten je pas weer los als jij de controle terug hebt.

Gokverslaafd? Wij helpen je duurzaam herstellen 

Herken jij bij jezelf of een dierbare de kenmerken die typisch zijn voor een gokverslaving? In onze afkickkliniek gaan we hier samen stap voor stap mee aan de slag en werken we aan jouw duurzame herstel. Zo kan je te maken krijgen met afkickverschijnselen. Iedere fase in dit proces vraagt om verschillende vormen van begeleiding en daarom bestaat ons team uit artsen, psychiaters, psychologen, coaches en ervaringsdeskundigen. Samen geven ze jou de ondersteuning die je nodig hebt. Ze begeleiden en motiveren je naar een leven zonder verslaving. 

Zet vandaag de eerste stap en vraag om hulp

Toegeven dat je verslaafd bent en hulp nodig hebt, is moeilijk. Het is de eerste stap die alleen jij kunt zetten. Door jouw gokprobleem aan te pakken, kun jij jezelf bevrijden van de schaamte en de eenzaamheid die hier vaak bij horen. Neem contact met ons op voor advies en voor hulp bij gokverslaving.

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg?

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Privé betalen ook mogelijk
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Familiebijeenkomst
  • In Nederland en Zuid-Afrika

Ik wil hulp

Informatie gokverslaving

Heb je hulp nodig? Vul dan het contactformulier in:

Foto van het herstelverhaal van Wesley die in een behandelkamer zit in de afkickkliniek Kortenbos SGGZ Connection.

'Het overlijden van mijn opa zie ik ook het begin van mijn verslaving.'