Afkickkliniek drugs

Behandelkamer voor drugsverslaving in een afkickkliniek met bloemen op de tafel.

Bij Connection SGGZ bieden wij specialistische zorg bij de behandeling van een drugsverslaving. In onze afkickkliniek staat ons multidisciplinaire team klaar om jou de zorg te bieden die jij nodig hebt om te herstellen van je verslaving. Dit team bestaat uit artsen, psychiaters, verpleegkundigen, coaches en ervaringsdeskundigen. Samen met jou gaan ze voor een leven zonder verslaving.

Behandeling afgestemd op jou

Alle behandelingen in onze afkickkliniek voor drugs zijn afgestemd op jou. Aan de hand van een intakegesprek kijken we samen naar jouw situatie en de ernst van je verslaving. Op basis hiervan kunnen wij een behandeling op maat samenstellen. Wij bieden zowel ambulante dagbehandeling aan als langdurige klinische opname. De duur en vorm van je behandeling kunnen we aanpassen als dit nodig is. Een overzicht van onze behandelingen:

 • klinische opname en behandeling in onze afkickkliniek voor drugs in Meerlo
 • klinische opname en behandeling in onze afkickkliniek voor drugs in Zuid-Afrika;
 • ambulant traject / dagbehandeling in Eindhoven of Utrecht in samenwerking met onze ketenpartner CACN. 

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg?

 • Vergoed door zorgverzekeraar
 • Privé betalen ook mogelijk
 • Geen lange wachttijden 
 • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
 • Bewezen effectieve behandelingen
 • Inclusief een nazorgtraject op maat
 • Een uitstekend familieprogramma
 • In Nederland en Zuid-Afrika

Bel ons, wij helpen

Nazorg en familieprogramma

Wij weten dat na een kliniekopname een passend nazorgtraject noodzakelijk is om succesvol te reïntegreren in het normale leven. Wij besteden hier veel aandacht aan en dit is altijd afgestemd op jouw behoefte. Ook weten wij hoe belangrijk het is dat je familie en naasten de hulp krijgen die zij nodig hebben in dit proces. Een verslaving heb je namelijk nooit alleen. Daarom bieden wij hen ons familieprogramma aan. Zo zorgen we samen dat alle hulp beschikbaar is om langdurig te herstellen van je drugsverslaving, voor jou en je dierbaren.

Kosten van een behandeling

Connection SGGZ biedt de specialistische zorg die hoort bij een GGZ-kliniek. Zo ben je verzekerd van de juiste zorg bij verslaving. Daarnaast zijn wij in het bezit van een WTZa-vergunning, waardoor al onze behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar. Zo kan iedereen gebruik maken van onze persoonlijke en specialistische gezondheidszorg. Wij vragen geen eigen bijdrage voor je behandeling. Voor eigen rekening zijn wel de comfortkosten en de kosten voor het vliegticket naar Zuid-Afrika. Verder vragen we alleen van jou de motivatie om je verslaving aan te pakken en ons te vertrouwen op de weg naar jouw herstel.

Contactformulier