Afkickkliniek gokken

Twee sprintende mensen op een lege weg met een felle zon en blauwe lucht op de achtergrond.

Je bent op zoek naar informatie over: afkickkliniek gokken. De reden waarom je hiernaar zoek bent, kan heftig zijn. Want misschien heeft gokken je leven overgenomen en kan je aan niets anders meer denken. Of je bent nieuwsgierig naar wat je van een afkickkliniek mag verwachten en hoe dit jou kan helpen. Wij delen onze informatie graag met jou. 

Persoonlijke behandelingen  

Ons team van ervaringsdeskundigen en professionals biedt jou of een dierbare een op maat gemaakte behandeling aan wanneer je te maken hebt met een gokverslaving. Dit doen we op basis van een intake, waarin we samen jouw situatie en mate van verslaving in kaart brengen. Zo stellen wij een persoonlijk behandelplan op dat bestaat uit verschillende behandelvormen, zodat jij duurzaam kan herstellen. Behandelingen die wij aanbieden, zijn:

 • klinische opname en behandeling in onze afkickkliniek voor gokken in Meerlo
 • klinische opname en behandeling in onze afkickkliniek voor gokken in Zuid-Afrika;
 • ambulant traject / dagbehandeling in Eindhoven of Utrecht in samenwerking met onze ketenpartner CACN. 

Een dag in onze afkickkliniek

Tijdens behandeling in onze afkickkliniek sta jij centraal. We zorgen dat jij in alle rust en privacy kan werken aan jouw herstel. Een dag bestaat uit individuele gesprekken, maar ook groepssessies zijn een vast onderdeel van jouw programma. Daarnaast zorgen we voor een comfortabel verblijf met verschillende manieren van inspanning en ontspanning, zoals sportieve activiteiten. Samen met ons team en andere cliënten werk je zo aan een leven zonder verslaving.

Hoe kunnen we jou het beste helpen?

Wanneer je hebt besloten dat je wilt stoppen met gokken, is het belangrijk dat jij de juiste hulp krijgt. Hoe dit er voor jou uitziet, bespreken we samen in jouw intake. Hierin kijken we ook of je misschien te maken hebt met onderliggende problematiek of dat je alcohol of andere middelen gebruikt in combinatie met gokken. Daarnaast bespreken we de afkickverschijnselen die je mag verwachten wanneer je stopt. Zo doen we er vanaf het allereerste contactmoment alles aan om je zo goed mogelijk te helpen.

Herstel eindigt niet bij het verlaten van onze afkickkliniek 

Je bent niet van de ene op de andere dag verslaafd geraakt aan gokken. En datzelfde geldt voor het afkicken van gokken. Dit is een persoonlijk proces, waarbij we je op ieder moment de juiste ondersteuning kunnen geven. Zo krijg je tijdens dit proces inzicht in jouw gedrag als gokker en geven we je de handvatten om mogelijke terugval te voorkomen. Met onze passende nazorg kunnen we je ook op moeilijke momenten de steun geven die je dan nodig hebt.

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg?

 • Vergoed door zorgverzekeraar
 • Privé betalen ook mogelijk
 • Geen lange wachttijden 
 • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
 • Bewezen effectieve behandelingen
 • Inclusief een nazorgtraject op maat
 • Een uitstekend familieprogramma
 • In Nederland en Zuid-Afrika

Ik wil hulp

Informatie gokverslaving

Vergoeding en kosten afkickkliniek gokken

De kosten om af te kicken in onze afkickkliniek worden vergoed. Want gelukkig dekt je zorgverzekering in Nederland specialistische geestelijke gezondheidszorg. Zo bieden we je professionele hulp bij een gokverslaving waar jij recht op hebt. Daarom brengen we geen eigen bijdrage in rekening voor de behandeling. Het enige waar je rekening mee moet houden, zijn de comfortkosten voor het verblijf en de ticketkosten wanneer je kiest voor een behandeling in Zuid-Afrika. 

Zet de eerste stap: deel je verhaal

Niemand kiest er bewust voor verslaafd te worden. En wanneer je toch geconfronteerd wordt met problematisch gokgedrag en de gevolgen hiervan, kunnen wij je de begeleiding bieden die je nodig hebt. Wacht daarom niet als jij je zorgen maakt over jezelf of een dierbare als het gaat om verslaving. Neem contact met ons op, ook wanneer je vragen hebt over onze afkickkliniek gokken. 

Ik wil advies

"Wij zijn er ook voor vragen en advies. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op."

Heb je hulp nodig? Vul dan het contactformulier in: