Behandeling

Behandeling gokverslaving

Close-up van hand op de een boom, waarbij de zon tegenlicht geeft.

Niemand kiest er bewust voor om verslaafd te raken aan gokken. In de praktijk zien we dat een verslaving is ontstaan op een bepaald moment in je leven en zich langzaam ontwikkelt tot verslavend gedrag. De controle terugkrijgen over jouw leven vraagt een persoonlijke en specialistische aanpak. Ons team van professionals en ervaringsdeskundigen biedt jou een op maat gemaakte behandeling bij gokverslaving aan die je helpt om duurzaam te herstellen. 

Problematisch gokgedrag 

Wanneer je problematisch gokgedrag hebt ontwikkeld en je te maken hebt met de vaak heftige gevolgen hiervan, staat hulp vragen meestal niet bovenaan je todo-lijst. Erkennen dat je een probleem hebt met gokken vraagt moed. Daar hebben wij heel veel respect voor. Wacht niet als jij je zorgen maakt over jezelf of een dierbare. Deel je verhaal met ons team. Zij kunnen je het advies geven dat je nu nodig hebt.

Jij staat centraal

Een behandeling voor gokverslaving begint met een intakegesprek. In dit gesprek kijken we samen naar je wensen, mate van verslaving en eventuele onderliggende problematiek. Ook bepalen we of er misschien sprake is van een combinatieverslaving van gokken en alcohol, coke of cannabis. Op basis van jouw situatie kunnen we vervolgens een behandeling op maat samenstellen. 

Totaalaanpak van Connection SGGZ

In onze afkickkliniek bieden wij verschillende behandelingsvormen aan, zoals:

Op basis van jouw intake bepalen we samen welke vorm het beste aansluit bij jouw wensen en situatie. Vervolgens zorgt ons team ervoor dat jij op ieder moment van je behandeling de juiste hulp krijgt om zo duurzaam te werken aan jouw herstel.

Wat kost een behandeling voor gokverslaving?

In Nederland heeft iedereen recht op specialistische geestelijke gezondheidszorg. De kosten hiervoor worden gedekt door je zorgverzekering. Het enige waar je rekening mee moet houden, zijn eventuele comfortkosten. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden deze graag.

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg?

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Privé betalen ook mogelijk
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland en Zuid-Afrika

Ik wil hulp

Informatie gokverslaving

Ons team staat voor kwaliteit en ervaring

Kwaliteit en vertrouwen zijn de basis van onze werkwijze. We waarborgen deze met ons hele team. Ons behandelteam bestaat uit gepassioneerde specialisten, diverse zorgverleners en ervaringsdeskundigen. Zij helpen je om te gaan met mogelijke afkickverschijnselen en begeleiden je naar een leven zonder verslaving. 

Heb je twijfels?

Wij begrijpen als geen ander dat je twijfels kan hebben over het aangaan van de reis van een behandeling. Uit ervaring weten we dat dit vaak de enige manier is om de vicieuze cirkel van deze gedragsverslaving te doorbreken. Of jij nou een echte gokker bent, je te maken hebt met een terugval of dat je schulden door gokken te groot zijn geworden, alleen jij kan hulp accepteren. Op het moment dat je weet dat genoeg echt genoeg is en het tijd is om hulp te vragen, zijn wij er voor jou.

Zet nu de eerste stap en vraag hulp

Als je klaar bent om te stoppen met gokken, stel dan het vragen van hulp niet uit. Zet de eerste stap en bel ons: 040 3035023. Samen gaan we werken aan duurzaam herstel. Want dat is mogelijk met onze behandeling van gokverslaving, ook voor jou!

Ik wil advies

"Wij zijn er ook voor vragen en advies. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op."

Heb je hulp nodig? Vul dan het contactformulier in: