Klinieken

Luxe privé-afkickkliniek

Buitenaanzicht van de luxe, privé afkickkliniek met veel groen in de omgeving en een rechthoekig zwembad.

Wanneer je te maken hebt met een verslaving of een ernstige afhankelijkheid van een bepaald middel of gedrag, dan is het belangrijk dat je de juiste hulp krijgt. Connection SGGZ biedt jou een op maat gemaakte behandeling aan waarin jouw situatie en wensen centraal staan. In onze luxe privé-afkickkliniek in Zuid-Afrika kan je in alle rust en comfort onder begeleiding van ons team van professionals en ervaringsdeskundigen werken aan jouw duurzame herstel. Zodat jij na onze behandeling weer aan het roer van jouw leven staat. 

Particuliere afkickkliniek Zuid-Afrika 

In onze privé-verslavingskliniek in Zuid-Afrika bieden wij een intensieve behandeling aan die is gericht om te herstellen van en leren omgaan met je verslaving. De behandeling in deze kliniek duurt gemiddeld 7 weken. Ons multidisciplinaire team bestaat uit artsen, een psychiater, een GZ-psycholoog, meerdere psychologen, verpleegkundigen, coaches en ervaringsdeskundigen. Zij bieden jou de op maat gemaakte zorg die je nodig hebt om je verslaving te overwinnen. 

In rust en comfort werken aan jouw duurzame herstel

Herstellen van een verslaving aan bijvoorbeeld alcohol, drugs of gokken is hard werken en onze behandelingen zijn zeer intensief. Daarom zijn de faciliteiten in onze kliniek in Zuid-Afrika gericht op rust en comfort, zodat jij je kunt focussen op jouw herstel. Want we weten als geen ander dat goede zelfzorg belangrijk is in een leven zonder verslaving. Daarom zorgen wij voor gezonde maaltijden, hebben wij een sportschool en zwembad om te werken aan je conditie en kun je ook ontspannen genieten van het prachtige landschap. 

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg?

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Privé betalen ook mogelijk
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland en Zuid-Afrika

Heb je hulp nodig?

Onze verschillende behandelvormen voor jou

Connection SGGZ staat voor persoonlijke op maat gemaakte verslavingszorg waarin we ook onderliggende problematiek behandelen. Deze kan ten grondslag liggen aan het ontstaan van je verslavende gedrag. Tijdens een intake bespreken we jouw situatie en kijken we samen naar welke behandeling het beste bij jou past. Zo kan een ambulante behandeling misschien beter zijn voor jou. Welke zorg je ook nodig hebt, we kunnen jou deze bieden zolang jij deze nodig hebt. Denk hierbij ook aan een detox, familieprogramma en nazorg.

Kosten privé-afkickkliniek

Onze particuliere zorg op maat in Zuid-Afrika is voor iedereen beschikbaar. Omdat we een erkende GGZ-instelling zijn en beschikken over een WTZa-vergunning, kunnen al onze behandelingen vergoed worden door je zorgverzekeraar. Ook wanneer je niet onder het Nederlands zorgstelsel valt en de kosten zelf betaalt, private pay, kunnen wij jou onze gespecialiseerde zorg bieden in Zuid-Afrika. In Nederland bieden wij uitsluitend verzekerde zorg aan en is private pay niet mogelijk. Heb je hier vragen over? Neem dan direct contact met ons op, dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden.

Zet de eerste stap: deel je verhaal

Toegeven dat je hulp nodig hebt, is moeilijk. Dit kan ervoor zorgen dat je dit blijft uitstellen. Weet dat we respect hebben voor jou wanneer je deze eerste stap zet. We luisteren graag naar je verhaal, zodat je kunt gaan werken aan een leven zonder verslaving. Wacht daarom niet en bel vandaag nog als jij je zorgen maakt over jezelf of een dierbare. Werk samen met ons team in onze luxe privé-afkickkliniek aan een leven waarin jij weer de baas bent.

Ik wil naar de kliniek

Contactformulier - Stel hier je vragen!