Klinieken

Afkicken in het buitenland

Tuin van afkickkliniek in het buitenland met zwembad en ligstoelen met uitzicht op zee en veel bomen en planten.

Worstel je met verslaving? En kom je voor jouw gevoel niet verder? Dan kan afkicken in het buitenland een manier zijn om de controle weer terug te krijgen over jouw leven. Tijdens een behandeling in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika sta jij centraal en bieden we je alle ondersteuning en faciliteiten aan om te werken aan jouw duurzame herstel. 

Waarom afkicken in het buitenland

Fysiek afstand nemen van je huidige situatie kan een reden zijn om te kiezen voor onze afkickkliniek in Zuid-Afrika. Het zorgt ervoor dat je ver verwijderd bent van je sociale omgeving en factoren die een negatieve invloed op je kunnen hebben. Zo ervaar jij meer ruimte om je compleet te richten op het herstellen van je verslaving en daarmee samenhangende problemen.

Onze werkwijze in het buitenland

Alle behandelingen in onze klinieken, in zowel Nederland als het buitenland, zijn altijd op maat gemaakt. Dit houdt in dat we in een intake samen bepalen welke ondersteuning je van ons nodig hebt. Ons multidisciplinaire team in Zuid-Afrika staat op ieder moment voor je klaar om je deze hulp te bieden. Ook pakken we de onderliggende problematiek aan die ten grondslag kan liggen aan je verslavende gedrag. 

Focus op jouw herstel

In onze luxe privé-afkickkliniek in Zuid-Afrika zijn alle faciliteiten aanwezig om je zo comfortabel mogelijk te laten werken aan je herstel. Daarom bieden wij gezonde maaltijden aan, zijn er een sportschool en zwembad aanwezig om aan je conditie te werken, en kun je daarnaast in alle rust genieten van het schitterende landschap.

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg?

 • Vergoed door zorgverzekeraar
 • Privé betalen ook mogelijk
 • Geen lange wachttijden 
 • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
 • Bewezen effectieve behandelingen
 • Inclusief een nazorgtraject op maat
 • Een uitstekend familieprogramma
 • In Nederland en Zuid-Afrika

Ik wil hulp

Vergoeding behandelingskosten afkickkliniek in het buitenland

Onze op maat gemaakte particuliere zorg in Zuid-Afrika staat open voor iedereen. Dankzij onze erkenning als GGZ-instelling en onze WTZa-vergunning, kunnen al onze behandelingen vergoed worden door je zorgverzekeraar. Zelfs als je niet onder het Nederlandse zorgstelsel valt en de kosten zelf betaalt, de zogenaamde private pay, kunnen wij je onze gespecialiseerde zorg in Zuid-Afrika aanbieden. Heb je vragen hierover? Aarzel niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen. We staan klaar om samen met jou de mogelijkheden te bespreken.

6 redenen om voor afkickkliniek Connection SGGZ in Zuid-Afrika te kiezen:

 1. anoniem herstel
 2. op maat gemaakte behandeling
 3. prachtige locatie met uitstekende faciliteiten
 4. gespecialiseerd multidisciplinair team
 5. vergoeding van behandeling
 6. erkende kwaliteit en certificering

De controle terug over jouw leven

Of het nu gaat om een verslaving aan alcohol, drugs, gokken of andere middelen of gedrag: in onze afkickkliniek in het buitenland geven we je alle persoonlijke begeleiding die je nodig hebt om duurzaam te kunnen herstellen. Zo bouw jij je leven weer op, kan je echt weer genieten en ben je vrij van verslaving.

Zet de eerste stap in je nieuwe hoofdstuk

Wacht daarom niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij luisteren naar je verhaal en kunnen je het advies geven dat je nu nodig hebt. Onze wachtlijsten zijn kort, waardoor jij snel kunt starten aan het nieuwe hoofdstuk in je leven. Informeer naar onze afkickkliniek in het buitenland. Bel: 040 3035023.

Ik wil advies

"Wij zijn er ook voor vragen en advies. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op."

Heb je hulp nodig? Vul dan het contactformulier in: